Over eXago

Laat geen tijd verloren gaan en pas de flexibele aanpak van eXago toe. Als eXago zich engageert, krijg je antwoorden en resultaten.

Waarom

eXago wil ervoor zorgen dat gezonde bedrijven financieel gezond kunnen blijven functioneren.
Het middel hiertoe is klanten ertoe te bewegen om hun betalingen tijdig uit te voeren. Hierdoor kunnen bedrijven investeren in betere, innovatievere diensten of producten die hun klanten vooruit helpen in de 21ste eeuw.

Hoe

Wij willen een wijziging in de betalingsmoraal realiseren op zo’n wijze dat het voor onze klanten geen extra moeite kost. Met het gevolg dat de kost lager ligt dan een interne medewerker. Zodat de betaling sneller binnenkomt dan bij eigen medewerkers. Op zo’n wijze dat u al vanaf de bestelling weet of het resultaat een ‘happy payment’ wordt.

Wat

Happy payment is our service! eXago volgt uw facturen op via haar eigen gespecialiseerd debiteurenplatform (eForos) of via uw applicatie. Mensen die speciaal getraind zijn om klantgericht met uw klanten om te gaan zorgen ervoor dat het geld op uw rekening terecht komt. Zonder omweg, dus zonder derde rekening. Hoe snel wil u dat uw klanten u betalen? Vraag het eXago?

Prijs

Onze pricing is anders dan bij anderen. Dit wil zeggen dat de flexibiliteit in ons werk zit & ook in onze prijs. eXago werkt op uw tempo, wij passen ons aan: lopen de betalingstermijnen op, verhogen wij onze frequentie. En omgekeerd. Meer weten? Contacteer ons.

 

Meer te weten komen?

Jobs – We’re Hiring!  

Kom jij ons team versterken? Wij zijn namelijk op zoek naar een:

Cashflow Specialist

In een notendop: We verlangen dat je de debiteuren van onze klanten op een klantgerichte telefonische manier benadert om zo een vlotte betaling van hun facturen te verkrijgen. Alle middelen staan je hierbij ter beschikking. De debiteuren bevinden zich in een professionele omgeving (B-2-B).

 


Na een interne opleiding beheer je je eigen klantenportefeuille zelfstandig en adviseer je deze bij het beheren van hun debiteuren met betrekking tot de betalingen en houd je in nauw contact met de klant de betalingsvoorwaarden, de kredietlimieten & krediettermijnen in het oog.

Interesse? Stuur dan snel je CV en motivatiebrief naar philip.beckers@exago.eu

Wil jij ook een beter rendement?

Ben jij ook geïnteresseerd en wil jij sneller en efficiënter werken? Wil jij een klantenvriendelijke opvolging van je debiteuren?

Ben je financieel directeur en wens je de DSO te verlagen of de liquiditeit en de cashflow te verbeteren?

Een vraag?

Zit je met een vraag of vind je niet wat je zoekt? Aarzel niet om een vraag te stellen.