WORLDWIDE CASHFLOW GENERATOR

Wens je de DSO te verlagen of de liquiditeit en de cashflow te verbeteren? eXago zorgt voor een klantvriendelijke opvolging van je debiteuren.

Met de steun van:    Vlaio

CREDIT MANAGEMENT

Wij volgen je debiteuren op
Ze betalen vlot én blijven klant. Dagelijks bellen onze Getrainde Cashflow Specialisten honderden bedrijven wereldwijd op om zo de betalingen te bekomen. Door een innovatieve webapplicatie werken wij sneller én goedkoper dan wanneer dit intern zou gebeuren.

KOSTENBESPAREND

Wij helpen je geld uit te sparen
Door laatbetalers tijdig – slechts enkele dagen na de vervaldag- aan te manen win je veel geld onder de vorm van krediet, rente en terug gewonnen rentederving. Een geldstroom die een directe invloed heeft op je liquiditeit en uiteindelijk ook op je cashflow.

ENKELE RESULTATEN

Exago resultaten

WAAROM EXAGO

Klantgericht:
eXago kan doelgericht aan opvolging doen omdat wij als neutrale partner optreden.

Betalingen:
Uw klanten betalen rechtstreeks op het rekeningnummer van uw factuur.

Grensoverschrijdend: Meertalig met expertise in Frankrijk, Duitsland, Nederland, Italië, UK,…

Kwaliteit:
Geschoolde cashflow specialisten in een +15-jarig bedrijf.

Juridisch sluitend & geautomatiseerd.

WIJ RENDEREN

Exago verhogen je bedrijfsrendement. Wij doen je debiteurenbeheer van order to cash.

Happy payment is our service! eXago volgt uw facturen op via haar eigen gespecialiseerd debiteurenplatform (eForos) of via uw applicatie. Onze specialisten zijn speciaal getraind zijn om klantgericht met uw klanten om te gaan. Zij zorgen ervoor dat het geld op uw rekening terecht komt. Zonder omweg, dus zonder derde rekening. Sneller, efficiënter en dus ook rendabeler en zo kan je je bezighouden met de core business. Ook wie geen fulltime medewerker nodig heeft of slechts onregelmatig administratief werk moet verrichten, vindt bij ons de perfecte oplossing.

WIJ BEHEREN

Risico-analyse

Wij adviseren onze klanten in het nemen van financiële risico’s.
Van het moment dat u een bestelling ontvangt wil u weten of er ook betaald zal worden. Omdat voorkomen beter is dan genezen ondersteunen wij bedrijven bij het bepalen van de krediettermijn & de limiet.

 

Credit Management

Op termijn zorgen wij ervoor dat je klanten zich strikter aan de vervaldag op de factuur gaan houden. eXago zorgt er ook voor dat het totale saldo aan vervallen vorderingen daalt. Onze Specialisten zijn getraind in het klantvriendelijk opvolgen van je debiteuren. Misschien heeft de klant een klacht en dient die eerst opgelost te worden…u vraagt, eXago lost het op.

Credit Collection

eXago beweegt klanten ertoe om hun betalingen tijdig uit te voeren. De opvolging van debiteuren pakken wij aan op een commercieel vriendelijke manier. eXago is geen incassobureau! eXago heeft zich gespecialiseerd naar bedrijven die in hoofdzaak in een Business to Business omgeving werken.

 

Uitgebreide Rapportage

Krijg snel zicht op al je wanbetalers. Onze rapporten geven de stand van zaken weer met grafieken, automatische tellingen en risicobeheer.

ONZE KLANTEN

eXago is sinds jaar en dag een belangrijke businesspartner voor ons debiteurenbeheer. Ze zorgen voor een systematische, correcte en vriendelijke opvolging van ons klantenbestand. Hun grote troef is regelmaat en doorzetting.
Guy Roefs

Finance & Administration Manager, SUEZ

Al na drie maanden was er een zichtbare daling van het vervallen saldo. eXago doet wat het beloofdt. De flexibiliteit en de ervaring was doorslaggevend in onze keuze om met hun te gaan samenwerken. Ze kwamen bij de opstart zelfs bij ons ter plekke om de interne keuken beter te leren kennen.

Raf De Strooper

Finance Manager, FLEXPOINT

Zelfs na 6 jaar hebben we geen betere oplossing gepresenteerd gekregen dan de opvolging van eXago. De prijs voor hun diensten heeft ons zelfs al opgebracht. Alleen al het aantal af te schrijven vorderingen is met 2/3 gedaald sinds zij de opvolging hebben overgenomen.
Bart Wijckmans

Gedelegeerd Bestuurder, WIJCKMANS NV

Wil jij ook een beter rendement?

Ben jij ook geïnteresseerd en wil jij sneller en efficiënter werken? Wil jij een klantenvriendelijke opvolging van je debiteuren?

Ben je financieel directeur en wens je de DSO te verlagen of de liquiditeit en de cashflow te verbeteren?

Een vraag?

Zit je met een vraag of vind je niet wat je zoekt? Aarzel niet om een vraag te stellen.