Diensten

De diensten van eXago zijn gespecialiseerd naar bedrijven die in hoofdzaak in een Business to Business omgeving werken. Hierbij geldt er geen onderscheid of de debiteuren zich in het binnen- of het buitenland bevinden.

Doorbraak in debiteurenbeheer met AI

Onze missie? De financiële risico’s van jouw business tackelen. Daarom combineren we Artificial Intelligence (AI), een database van 2,4 miljoen gegevens én 20 jaar expertise om te voorspellen welke klanten zullen uitgroeien tot slechte betalers, of zelfs een verhoogd risico op faillissement lopen. Zo kan jij tijdig leveringen stopzetten of een contante betaling eisen. Een nieuwe manier van werken die onmisbaar is voor elke onderneming die haar financiële gezondheid serieus neemt.

Graag met AI inschatten of je klant een wanbetaler is?

Beheer over de grenzen heen

eXago stelt haar professionalisme ten dienste van bedrijven die communiceren met hun klanten in de vijf basistalen: Nederlands, Engels, Frans, Duits & Italiaans. Onze klanten hebben een outsource mentaliteit in de deeltaken die hun financieel voordelig zijn.

 

Flexibele medewerkers

Je hebt geen fulltime medewerker meer nodig om onregelmatig administratief werk te verrichten. Je krijgt iemand met kennis van zaken. Zo ben je ineens verlost van de selectie procedure en de onbeschikbaarheid door vakantie of ziekte.

Nood aan een getrainde cashflow specialist?

Juridische bijstand

eXago wil je ook hiervan permanent op de hoogte houden. Juridische dossiers vormen een belangrijk onderdeel bij het opstellen van de jaarrekening. Deze informatie is daarom via onze online-opvolging 24 op 24 bereikbaar voor interpretatie.

Commerciële inslag

Op termijn zorgen wij ervoor dat je klanten zich strikter aan de vervaldag op de factuur gaan houden. eXago zorgt ervoor dat het totale saldo aan vervallen vorderingen daalt. Niet alleen komen de betalingen vlotter binnen, je krijgt ook snel zicht op al je wanbetalers.

Wil je ook een klantgerichte opvolging van je debiteuren?

 

Voorkom liquiditeitsproblemen

Onze diensten helpen je geld uit te sparen. Door laatbetalers tijdig – slechts enkele dagen na de vervaldag- aan te manen win je veel geld onder de vorm van krediet, rente en terug gewonnen rentederving. Een geldstroom die een directe invloed heeft op je liquiditeit en uiteindelijk ook op je cashflow.

Wij verhogen jouw bedrijfsrendement. Contacteer ons.

 

eForos: eXago online opvolging

eXago vertrekt vanuit uw boekhouding. Fundamenteel voor een goede opvolging zijn actuele gegevens. Om die reden moet je niets extra doen. De exportfunctie voor de ‘aging list’ van jouw boekhoudprogramma volstaat voor ons om mee te werken. eForos vergt geen extra administratieve inspanning!

Download eForos (aanmelden enkel mogelijk voor klanten)

eForos: de credit collector tool

Dit is een tool om op geheel persoonlijke wijze laattijdige debiteuren aan te manen. Ontwikkeld vanuit de gebruiker waardoor de telefonische opvolging, tussen de 25 en 50% sneller verloopt, afhankelijk van het programma. Tijdswinst en dus minder kosten!

In house of remote

Afhankelijk van uw voorkeur kan onze collection medewerker de taken bij u op kantoor uitoefenen of bij ons. Moderne collection systemen zijn applicaties die in de cloud draaien of het toelaten om op een andere plaats te werken. En eXago …die werkt volgens uw voorkeur!

Wil jij ook een beter rendement?

Ben jij ook geïnteresseerd en wil jij sneller en efficiënter werken? Wil jij een klantenvriendelijke opvolging van je debiteuren?

Ben je financieel directeur en wens je de DSO te verlagen of de liquiditeit en de cashflow te verbeteren?

Een vraag?

Zit je met een vraag of vind je niet wat je zoekt? Aarzel niet om een vraag te stellen.