Credit management op maat

Sneller en efficiënter werken met eXago. Klantenvriendelijk opvolging van je debiteuren.

CREDIT MANAGEMENT

Wij volgen je debiteuren op. Ze betalen vlot én blijven klant. Geen administratie meer, focus op je core-business!

UITGEBREID RAPPORTAGE

Onze rapporten geven de stand van zaken weer met grafieken, automatische tellingen en risicobeheer.

WAAROM EXAGO

Omdat continuïteit in opvolging zeer belangrijk is, beslissen bedrijven meer en meer om dit in handen te geven van professionals.
eXago werkt op ieder tempo, wij passen ons aan. Als de betalingstermijnen oplopen, verhogen wij onze frequentie. En omgekeerd!
eXago kan doelgericht aan opvolging doen omdat wij als neutrale partner optreden. De druk van de aanmaning komt er omdat wij als externe ons specialiseren.

WIJ RENDEREN

eXago verhoogt je bedrijfsrendement. Wij doen je debiteurenbeheer van order to cash.

Wens je jouw organisatie naar een hoger niveau liften? Wil je je bedrijfswerking optimaliseren? Kom je tijd en/of personeel te kort dan staan staat eXago klaar voor je. Sneller, efficiënter en dus ook rendabeler en zo kan je je bezighouden met de core business.

WIJ BEHEREN

Rendement

eXago heeft als “mission statement”:
“Wij verhogen je bedrijfsrendement. Wij doen dat binnen ons vakgebied: Debiteurenbeheer van order tot cash.”

Uitsparen

Door laatbetalers tijdig – slechts enkele dagen na de vervaldag- aan te manen wint een bedrijf veel geld onder de vorm van krediet, rente en terug gewonnen rentederving.

Administratie

Ook wie geen fulltime medewerker nodig heeft of slechts onregelmatig administratief werk moet verrichten, vindt bij ons de perfecte oplossing.

Kaspositie

Van het moment dat u een bestelling ontvangt wil u weten of er ook betaald zal worden. Wij geven u een advies over de krediettermijn & de limiet. De opvolging van debiteuren pakken wij aan op een commercieel vriendelijke manier. eXago is geen incassobureau!

ONZE KLANTEN

eXago is sinds jaar en dag een belangrijke businesspartner voor ons debiteurenbeheer. Ze zorgen voor een systematische, correcte en vriendelijke opvolging van ons klantenbestand. Hun grote troef is regelmaat en doorzetting.
Guy Roefs

Finance & Administration Manager, SUEZ

Al na drie maanden was er een zichtbare daling van het vervallen saldo. eXago doet wat het beloofd. De flexibiliteit en de ervaring was doorslaggevend in onze keuze om met hun te gaan samenwerken. Ze kwamen bij de opstart zelfs bij ons ter plekke om de interne keuken beter te leren kennen.
Raf De Strooper

Finance Manager, FLEXPOINT

Zelfs na 6 jaar hebben we geen betere oplossing gepresenteerd gekregen dan de opvolging van eXago. De prijs voor hun diensten heeft ons zelfs al opgebracht. Alleen al het aantal af te schrijven vorderingen is met 2/3 gedaald sinds zij de opvolging hebben overgenomen.
Bart Wijckmans

Gedelegeerd Bestuurder, WIJCKMANS NV

Wil jij ook een beter rendement?

Ben jij ook geïnteresseerd en wil jij sneller en efficiënter werken? Wil jij een klantenvriendelijke opvolging van je debiteuren?

Ben je financieel directeur en wens je de DSO te verlagen of de liquiditeit en de cashflow te verbeteren?

Een vraag?

Zit je met een vraag of vind je niet wat je zoekt? Aarzel niet om een vraag te stellen.