Hoe we werken?

eXago volgt uw debiteuren zo op dat ze én vlotter betalen én nog steeds klant blijven. Dit is niet altijd eenvoudig. De subtiele grens die wij hier dienen te bewandelen is net onze specialiteit.

Door iedere debiteur regelmatig individueel telefonisch te benaderen vanaf vervaldag kunnen we te allen tijde bijsturen waar nodig. Daarenboven is deze directe methode ook ideaal om de efficiëntie te verhogen. Alle potentiële problemen komen onmiddellijk naar boven en kunnen ook snel worden opgelost. De directe aanpak loont en het gevolg is dat de DSO (Days OutStanding) op korte termijn begint te dalen.

Onze sleutel is getraind personeel dat ervaring heeft met een enorm uitgebreide variëteit aan debiteuren.

eXago vertrekt vanuit uw boekhouding. Fundamenteel voor een goede opvolging zijn actuele gegevens. Daarvoor moet u niets extra doen, de exportfunctie voor de ‘aging list’ van uw boekhoudprogramma volstaat voor ons om mee te werken.

Belangrijk: eXago online opvolging vergt geen extra administratieve inspanning!

De opvolging gebeurt systematisch en individueel, belangrijk is dat u zo snel mogelijk de betaling ontvangt en dat de klant bij u blijft bestellen. Daarenboven geschieden de stortingen steeds op uw rekening, geen vertraging dus.

Deel deze pagina